Hva skjer etter jeg har sendt et Waior-kit?

Når Waior-kit er sendt vil det normalt ta 3-5 dager til vi mottar pakken til vårt lager. Her blir pakken skannet inn og du vil få beskjed at pakken er mottatt av vårt lager. Her vil pakken ligge i påvent av kvalitetskontroll.

Vi har som et mål om å behandle pakken din innen 2 uker, men dette kan variere etter hvor står pågang vi har på tjenesten.

Neste steg for din pakke:

Kvalitetskontroll. Vi sjekker hver vare basert på merke og tilstand. Produkter som godkjennes etter vår kvalitetsstandard merkes individuelt med en spesifikk ID og sendes videre til vårt fotograferingsteam. Produkter som ikke består vil bli behandlet etter ditt ønske som er å bli donert eller sendt tilbake.

Fotografering. For varene som består kvalitetskontroll, sendes de deretter til våre spesialbygde fotobokser. Her vil en av Waior-teamet legge inn all nøkkelinformasjonen om produktet ditt og ta bildene som trengs for å kunne legges ut.

Prissetting. Etter at vi har alle data og biler er tatt, bruker vi smarte prisverktøy som ser på live-markedsplasser på nett for å forstå en nøyaktig bruktsalgspris for det merket og varetypen, som deretter justeres basert på varens tilstand. Denne prisen er basert på reelle data, men den er ikke alltid perfekt, så vi anbefaler at du går gjennom og godkjenner prisene som er satt for varen din.

Godkjenning. Etter at vi har vurdert tilstanden, lagt til dataene, tatt bildene og automatisk prissatt produktene dine – har du 12 timer på å sjekke hver oppføring for å bekrefte at du er fornøyd før vi setter produktene dine live på nettsiden. Vær oppmerksom på at hvis du ikke gjør noen endringer på priser vil annonsene automatisk gå live etter 12 timer.

Live! Etter 12 timer blir produktene dine satt live på vår nettside og app. Husk at du når som helst kan endre din priser for å trigge salg!

SOLGT! Når produktene dine selges, sender vi deg en e-post for å gi deg beskjed.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss